Будите информисани, не пропуштајте прилике – Пријава за PlutonLogistics newsletter | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Будите информисани, не пропуштајте прилике – Пријава за PlutonLogistics newsletter 

PlutonLogistics (www.plutonlogistics.com), водећа регионална платформа која окупља професионалце у области транспорта и логистике, посебну пажњу посвећује младим читаоцима чије образовање је у току или су тек почели свој каријерни развој.
 Једном недељно на мејл адресе студената заинтересованих за ову област стиже специјално креиран newsletter који обухвата актуелне вести и теме из области транспорта, логистике и ланаца снабдевања, затим информације о могућностима за стручну праксу или плаћену обуку, као и огласе за посао.
Путем PlutonLogistics билтена можете бити информисани, можете упознати своје потенцијалне послодавце, а можете и наћи веома велики број корисних информација за писање ваших студентских радова.
Време је за конкретне кораке! Пријавите на PlutonLogistics newsletter, и тиме на почетку сваке недеље обезбедите себи довољну дозу нових информација из области транспорта, логистике, трговине, маркетинга… Пријавите се путем овог линка