Обавештења о настави 

Настава из предмета Linux Cloud планирана за суботу, 18. јануара од 8 часова, одржаће се истог дана од 9 до 12 часова.
Поправни колоквијум из предмета Базе података - SQL сервер (Интернет технологије) одржаће се у петак 24. јануара, у 14 часова.
Предавања из предмета Web програмирање PHP 1 биће одржана у суботу, 18. јануара од 12 - 15 часова у сали 12. Предавања у понедељак, 20. јануара, неће бити одржана.
Отказују се предавања из предмета Администрирање система Windows (са студијског програма Интернет технологије) у понедељак 20. јануара 2020. године. Термин надокнаде биће објављен накнадно.
Отказују се предавања из предмета Основи програмирања 1 (са студијског програма Интернет технологије) у понедељак 20. јануара 2020. године. Термин надокнаде биће објављен накнадно.
Предавања из предмета Математика почињу у уторак, 21. јануара.
Обавештавају се студенти са студијског програма Мрежно и софрверско инжењерство да ће се у току јануара ротирати предавања из предмета Cloud сервиси (по распореду уторком) и Оптичке мреже ( по распореду средом), с тим што у први уторак, 14.јануара, неће бити одржана предавања из Оптичих мрежа јер су већ пребачена на суботу, 18.01. у 12 часова.
Аудиторне вежбе из предмета Рачунарске мреже 2, Мрежни уређаји 1 и Безбедност рачунарских мрежа неће бити одржане прве недеље триместра. Термини надокнаде биће објављени накнадно.
Настава из предмета TCP/IP архитектура, IP умрежавање и Основе рачунарских мрежа за студенте Комуникационих технологија, Телекомуникација, Поштанско логистичких система, Поштанских и банкарских технологија и Банкарства и пословне информатике неће бити одржана у првој недељи другог триместра због службеног одсуства наставника. Градиво ће бити надокнађено током другог триместра тако што је распоредом часова планирано да се одржи недељно 8 уместо предвиђених 7 часова.
У првој недељи другог триместра неће бити одржана предавања из Напредних техника рутирања због службеног одсуства наставника. Градиво ће бити надокнађено у договору са студентима током другог триместра.