Обавештења о настави 

Први колоквијум из предмета Шпедиција и осигурање одржаће се у понедељак, 25. јануара. Група I од 14.00 часова (у ову групу долазе студенти ккоји понедељком имају вежбе из предмета Практикум из шалтерског пословања од 15 часова) и група II од 15 часова (у ову групу долазе студенти који понедељком имају вежбе из предмета Практикум из шалтерског пословања од 12 часова.)
Часови који су по распореду требали да се одрже у суботу 23. јануара из предмета Логистички сервиси померају се за петак, 22. јануара у 12 часова.
Моле се студенти који због ситуације са вирусом нису изашли на испит из предмета Математика у децембарском року да се јаве на мејл stevan.velickovic@ict.edu.rs како би им се одредио накнадни термин полагања.
Подсећамо да је, у циљу спречавања ширења вирса Covid 19, обавеза студената да прођу дезобаријеру на улазу, да носе заштитне маске, као и да све време боравка у згради одсека држе дистанцу од најмање два метра.
Распоред лабораторија у просторијама Високе ICT школе могу се видети на схеми у прилогу.
Висока железничка школа струковних студија се налази на адреси Здравка Челара 14 (користити десни улаз до централног степеништа). Учионице 95 (ж1) и 96 (ж2) се налазе на првом спрату (слика 1 у прилогу). Амфитеатар се налази на другом спрату (слика 2 у прилогу).
Одобрени специјалистички радови на седници Наставног већа од 9. 10. 2017. године:


· Милетић Милена 1071/16 - „Генеричке конкурентне стратегије примењене на примеру Теленор банке АД“

· Добриловић Бранка 1007/16 - „Пројектовање и димензионисање логистичког центра за снабдевање регионалних центара Србије на примеру керамичких производа“

· Крижак Карло 1002/13 - „Прва и последња карика у ланцу поштанских вредности“

· Валентина Стокић 1042/16 - „ЕIB инсталације“

· Ана Васов 1044/16 - „Технологија паметне куће“