Обавештења о настави | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Обавештења о настави 

Обавештавају се студенти друге године студијског програма Комуникационе технологије који су у школској 2021/2022. пријавили изборни предмет Статистика, да ће часови из овог предмета почети једну недељу касније због одсуства предметног наставника.

Часови Статистике који су по распореду планирани у првој недељи другог триместра, биће одрађени на следећи начин. У наредних пет недеља (од II до VI недеље), настава ће понедељком почињати један час раније. Тачније уместо редовна два часа од 10 до 12 часова, студенти ће слушати Статистику 3 часа, од 9 до 12 часова.

Услед промене наставника, предмет Cloud сервиси (на мастер студијама) реализоваће се у трећем триместру.

Podsećamo studente da su u obavezi:


-da se na Moodle platformu prijavljuju i obavljaju sve aktivnosti iskljucivo putem naloga koji su dobili na školski mail, od strane RCUB-a sa svojom školskom imejl adresom,
-da imaju sliku u svom profilu na Moodle kao oblik identifikacije u toku polaganja testa,
-da obavezno nose indeks na kolokvijum i ispit radi identifikacije.

Од 11.10.2021. сви наставници и студенти ће за праћење и реализовање наставе користити нову  Moodle платформу за електронско учење. Платформа се налази на адреси http://ict.rcub.bg.ac.rs/

Висока железничка школа струковних студија се налази на адреси Здравка Челара 14 (користити десни улаз до централног степеништа). Учионице 95 (ж1) и 96 (ж2) се налазе на првом спрату (слика 1 у прилогу). Амфитеатар се налази на другом спрату (слика 2 у прилогу).
Распоред лабораторија у просторијама Високе ICT школе могу се видети на схеми у прилогу.