Обавештења о настави | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Обавештења о настави 

Обавештавамо студенте да ће пријава курсева у оквиру предмета Практикум бити омогућена до 02.04.2023.године.

До недеље 12.2. 2023. студентима ће бити доступне електронске анонимне Анкете о педагошким квалитетима наставника и сарадника за предмете које су слушали у првом триместру академске 2022/23. године.

Приступ онлајн анкетама је доступан преко линка: https://ankete.ict.edu.rs

Попуњавање анкета је значајно за унапређење квалитета наставе и молимо вас да анкете попуните у предвиђеном року.

Студенти прве године на СП Поштанско-логистички системи уписани по дуалном моделу студија у обавези су да присуствују сесији на симпозијуму ПосТел 2022 која ће се одржати у уторак 29.11.2022. са почетком у 14 часова у амфитеатру 125 на Саобраћајном факултету у Београду. Такође, и сви остали студенти СП Поштанско-логистички системи су добродошли да присуствују Симпозијуму. Више о темама, сатници и детаљније информације можете наћи на линку.

Podsećamo studente da su u obavezi:


-da se na Moodle platformu prijavljuju i obavljaju sve aktivnosti iskljucivo putem naloga koji su dobili na školski mail, od strane RCUB-a sa svojom školskom imejl adresom,
-da imaju sliku u svom profilu na Moodle kao oblik identifikacije u toku polaganja testa,
-da obavezno nose indeks na kolokvijum i ispit radi identifikacije.

Од 11.10.2021. сви наставници и студенти ће за праћење и реализовање наставе користити нову  Moodle платформу за електронско учење. Платформа се налази на адреси http://ict.rcub.bg.ac.rs/

Висока железничка школа струковних студија се налази на адреси Здравка Челара 14 (користити десни улаз до централног степеништа). Учионице 95 (ж1) и 96 (ж2) се налазе на првом спрату (слика 1 у прилогу). Амфитеатар се налази на другом спрату (слика 2 у прилогу).
Распоред лабораторија у просторијама Високе ICT школе могу се видети на схеми у прилогу.