OLS платформа за учење страних језика | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

OLS платформа за учење страних језика 

Кораци које учесници мобилности треба да следе приликом употребе електронске платформе за учење језика су следећи:

Први корак:

Отворити Eulogin налог (уколико је већ отворен, може да се користи), како би се приступило EU Academy платформи.

У случају да је неопходно детаљније појашњење, оно се може наћи у мини-курсу доступном на страни: https://academy.europa.eu/courses/welcome-to-the-eu-academy.

Други корак:

На следећем линку кликнути на Join community: https://academy.europa.eu/local/euacademy/pages/course/communityoverview....

Након давања сагласности и прихватања колачића кликнути на Placement Test, па на Enroll, где ће се прво тестирати знање језика, а онда следи приступ материјалима.

Трећи корак:

Уколико се приступa курсу директно, треба да се следи претходни линк и одабере жељени језик, а затим да се кликне на Resume или да му се приступи кроз Dashboard путем линка: https://academy.europa.eu/my, одабиром језичке заједнице за коју се претходно одлучилo.

OLS платформа нуди могућност да учесник мобилности више пута (кад год пожели) уради тест процене знања језика како би знао да ли напредује.

Ограничења и у погледу броја језичких курсева не постоје. Учесници мобилности, поред језика мобилности земље у коју иду, могу учити и било који други језик или језике које желе.

На платформи се може наћи и секција са честим питањима: https://academy.europa.eu/local/euacademy/pages/faq/category.php?id=8