Општа обавештења 

Презентације предмета друге и треће године обавиће се 24 септембра. Детаљније о презентацији предмета друге и треће године погледајте у прилогу.

Сви кандидати који су се пријавили за мастер и специјалистичке студије биће уписани према истакнутим терминима без пријемног испита. На преостала слободна места на мастер и специјалистичким студијама кандидати се могу пријавити до 31. октобра или до попуњавања квота.
Све додатне информације кандидати могу добити у Студентској служби Школе - и-мејл studentska.sluzba@ict.edu.rs , телефон: 3290-828.

Свечани пријем студената прве године студија и презентације изборних предмета биће организовани 21. септембра 2018. године у сали 12, по следећем распореду:

Поштанско логистички системи                   9:00

Интернет технологије                                    11:00

Банкарство и пословна информатика           13:00

Комуникационе технологије                          15:00

ТЕРМИНИ ЗА УПИС ШКОЛСКЕ 2018/19. ГОДИНЕ

 

Пријем захтева и упис школскe 2018/19. годинe вршиће се у Студентској служби Школе.

Пријем захтева за преласке са високих школа

30. август и 31. август

9:00-14:00

Након уписа кандидата са ранг листе за упис у прву годину студија на Високој школи струковних студија за информационе и комуникационе технологије, Школа ће омогућити упис свим кандидатима који то желе под условом да су полагали пријемни испит на некој другој високошколској установи. Услов за упис у Високу ИЦТ школу је да кандидат има више од 30 поена у укупном збиру поена из средње школе и поена са пријемног испита. Упис ће се вршити до попуњавања слободних места. Број непопуњених места по студијским програмима биће објављен након уписа кандидата са ранг листе.