Сва oбавештења | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Сва oбавештења 

Обавештавамо да се други позив запосленима за пријаву на учешће у мобилности у Руску Федерацију може наћи на следећем линку.

Допуна одлуке о одобреним студентским мобилностима од 01. 04. 2024. године се може наћи на следећем линку.

Oдлука о одобравању студентске мобилности, по пројекту из 2023. године, који је трајао од 27. фебруара до 30. марта 2024. године, може се наћи на следећем линку.

Обавештавамо да ће Одсек Висока ICT школа следећи Дан отворених врата организовати у петак, 26. априла 2024. године, у периоду од 11.00 до 13.00 часова.

То ће бити идеална прилика да будући студенти на време добију све информације од значаја које им могу помоћи да донесу једну од најважнијих одлука.

Ваш долазак можете најавити путем мејла на ivana.sekulovic@ict.edu.rs.

Добро дошли!

Удружење студената информатике ФОНИС, уз подршку Факултета организационих наука, организује програмерско такмичење ФОН Хакатон. Ове године, Хакатон ће се одржати 11. пут, под покровитељством компаније Wargaming Forge.

Студенти свих година студијског програма Поштанско-логистички системи који студирају по дуалном моделу студија треба да у петак, 15.03. у 11:30 часова, присуствују састанку са Комисијом за каријерно вођење и саветовање где ће бити обавештени о циљевима каријерног вођења и начину реализације учења кроз рад. Састанак ће бити одржан у просторијама Школе.

OrionP

 

Орион Телеком је један од лидера провајдера у Србији који је последњих година посебно фокусиран на иновације у Cloud технологијама, мрежним и IoT решењима. Кроз наш програм стручне праксе, студентима пружамо прилику да уче од наших експерата, стекну практично искуство, и развију вештине које су кључне за успех у овим областима. Наше седиште се налази на адреси Мала пруга 8, Земун поље.

Опис посла:

Обавештавамо све заинтересоване студенте ИТ-а да ће се у суботу 2. марта 2024. године одржати два гостовања, која ће се реализовати онлајн преко Google Meet platforme na linku https://meet.google.com/ner-jero-aro.

Сатница:

1) Од 12.00 – 13.00 часова

Марко Мутавџић, UX/UI Designer, SWOT Digital Marketing Agency

2) Од 13.00 – 14.00 часова

Оливера Бугариновић, People Manager, компанија Incode

На основу Правилника о студијама, члан 19. обавештавају се студенти да уколико нису измирили школарину у складу са динамиком плаћања (прва и друга рата школарине) објављеној у оквиру Ценовника на линку неће моћи да изврше пријаву испита и неће им бити извршена аутоматска пријава испита за априлски испитни рок.

Све уплате можете извршити најкасније до 13.3.2024. године.

Подсећамо вас да пријава испита траје од 11.3.2024. до 15.3.2024. године.