Активности у школи 

Шеста генерација студената у првој Микротик академији у Србији
У току школске 2019/2020. године 39 студената je кроз предметe Практикум и Практикум из рачунарских мрежа 2 похађало обуку за стицање MTCNA сертификата у оквиру шесте генерације студената Микротик академије Високе ICT школе. Сви полазници су стекли MTCNA сертификат који је међународно препознат и признат индустријски сертификат у области рачунарских мрежа.
Упис на основне студије 2020/21

Odsek Visoka škola za informacione i komunikacione tehnologije, Akademije tehničko-umetničkih studija Beograd, u školskoj 2020/21. godini upisuje na osnovne strukovne studije ukupno 390 studenta – 110 na budžetsko finansiranje i 280 sa statusom samofinansirajućih studenata, na četiri studijska programa:

UPIS 2020/21.

Правила понашања у VICT објектима
Обавезна правила понашања на Одсеку Високе школе за информационе и комуникационе технологије док траје опасност од ширења заразне болести COVID-19 прочитајте у прилогу.
Обавештење за студенте о динамици реализације наставе

Поштоване колеге,
Обзиром на тенденцију слабљења деловања вируса Covid19, као и у складу са препорукама МПНТР шаљемо вам обавештење о динамици реализације наставе у предстојећем периоду.
•    Настава на даљину ће се реализовати за све облике наставе до 12. јуна 2020. године због здравствене сигурности запослених и студената.

Online настава у трећем триместру

Pаспоред online наставе можете видети на уобичајеном месту https://www.ict.edu.rs/studiranje/raspored_nastave

Информације о настави преко сервиса за учење на даљину налазе се на https://kursevi.ict.edu.rs/ и https://webdizajn.ict.edu.rs/

 

Респираторна инфекција COVID-a 19 (корона вирус)

Поштовани запослени и студенти,

Обавештавамо Вас о одлуци Министарства просвете, науке и технолошког развоја а у вези појаве респираторне инфекције COVID-a 19 (корона вирус). Апелујемо на Вас да се придржавате датих упутстава из приложеног документа.

Управа Високе ICT школе

Школска слава 2020
У понедељак, 27. јануара, у Високој ИЦТ школи, у свечаној и достојанственој атмосфери, прослављена је школска слава Свети Сава. Захваљујемо се запосленима и драгим гостима који су својим присуством увеличали овај дан.
Наши наставници освојили награде на конференцијама у Лондону

Наш наставник, др Ана Славковић је на међународној конферецији International Conference on Business & Economics, London, UK, dec 2019, испред групе аутора из Школе, представила рад "The Impact of the Next Financial Crisis on Equities and Cryptocurrencies", који је награђен као најбољи рад на конференцији.

Спортисти Високе ICT школе победници Унијаде 2019.
На недавно одржаном међународном студентском турниру Унијада 2019. у Београду наши спортисти су освојили I место у мушкој кошарци и II место у женском футсалу. Захваљујући постигнутим резултатима наша школа је проглашена за укупног победника овогодишње Унијаде.