Активности у школи 

Правила понашања у VICT објектима
Обавезна правила понашања на Одсеку Високе школе за информационе и комуникационе технологије док траје опасност од ширења заразне болести COVID-19 прочитајте у прилогу.
Обавештење за студенте о динамици реализације наставе

Поштоване колеге,
Обзиром на тенденцију слабљења деловања вируса Covid19, као и у складу са препорукама МПНТР шаљемо вам обавештење о динамици реализације наставе у предстојећем периоду.
•    Настава на даљину ће се реализовати за све облике наставе до 12. јуна 2020. године због здравствене сигурности запослених и студената.

Online настава у трећем триместру

Pаспоред online наставе можете видети на уобичајеном месту https://www.ict.edu.rs/studiranje/raspored_nastave

Информације о настави преко сервиса за учење на даљину налазе се на https://kursevi.ict.edu.rs/ и https://webdizajn.ict.edu.rs/

 

Респираторна инфекција COVID-a 19 (корона вирус)

Поштовани запослени и студенти,

Обавештавамо Вас о одлуци Министарства просвете, науке и технолошког развоја а у вези појаве респираторне инфекције COVID-a 19 (корона вирус). Апелујемо на Вас да се придржавате датих упутстава из приложеног документа.

Управа Високе ICT школе

Школска слава 2020
У понедељак, 27. јануара, у Високој ИЦТ школи, у свечаној и достојанственој атмосфери, прослављена је школска слава Свети Сава. Захваљујемо се запосленима и драгим гостима који су својим присуством увеличали овај дан.
Наши наставници освојили награде на конференцијама у Лондону

Наш наставник, др Ана Славковић је на међународној конферецији International Conference on Business & Economics, London, UK, dec 2019, испред групе аутора из Школе, представила рад "The Impact of the Next Financial Crisis on Equities and Cryptocurrencies", који је награђен као најбољи рад на конференцији.

Спортисти Високе ICT школе победници Унијаде 2019.
На недавно одржаном међународном студентском турниру Унијада 2019. у Београду наши спортисти су освојили I место у мушкој кошарци и II место у женском футсалу. Захваљујући постигнутим резултатима наша школа је проглашена за укупног победника овогодишње Унијаде.
Акција добровољног давања крви!

Институт за трансфузију крви Србије и Висока ICT школа настављају сарадњу у организовању акција добровољног давања крви. Након три успешне акције (6. фебруар 2018. крв је дало 29 особа; 29. окотбар 2018. крв је дало 40 особа и 28. фебруар 2019. крв су дале 32 особе) у среду 30. октобра од 11 до 16ч у слушаоници бр. 11 одржана је нова акција давања крви.

 Упис у локалну Cisco академију Високе ICT школе

Висока школа струковних студија за информационе и комуникационе технологије у Београду уписује петнаесту генерацију полазника на CCNA курс из Cisco Networking Academy програма.

Пријављивање за курс се обавља током септембра путем имејла: cisco@ict.edu.rs

MUM Portugal 2019

У периоду од 19. до 20. септембра одржана je још једна конференција МикроТик User Meeting (MUM). Наши наставници, инструктори МикроТик академије, присуствовали су и овој конференцији.