Активности у школи 

.

Наш наставник на online конференцији, у организацији међународне академске асоцијације, IAARHIES, Индија
Наш наставник др Никола Славковић, учествовао је са online предавањем по позиву и радом:

"Post-Covid-19 Era – Technological Changes and Challenges", на конференцији - IAARHIES International Conference on Embracing Change: Innovations and Challenges, ICECIC 18-19. september, 2020, Jaipur, India.

Упис бруцоша 2020/21. године
У оквиру активности везаних за упис нове генерације студената, у Високој ICT школи упис бруцоша je трајao два дана - 8. и 9. јула у периоду од 9 до 15 часова. Све важне информације о преосталим самофинансирајућим местима и другом уписном року могу се наћи на https://upis.ict.edu.rs/
Добродошли!
Шеста генерација студената у првој Микротик академији у Србији
У току школске 2019/2020. године 39 студената je кроз предметe Практикум и Практикум из рачунарских мрежа 2 похађало обуку за стицање MTCNA сертификата у оквиру шесте генерације студената Микротик академије Високе ICT школе. Сви полазници су стекли MTCNA сертификат који је међународно препознат и признат индустријски сертификат у области рачунарских мрежа.
Упис на основне студије 2020/21

Odsek Visoka škola za informacione i komunikacione tehnologije, Akademije tehničko-umetničkih studija Beograd, u školskoj 2020/21. godini upisuje na osnovne strukovne studije ukupno 390 studenta – 110 na budžetsko finansiranje i 280 sa statusom samofinansirajućih studenata, na četiri studijska programa:

UPIS 2020/21.

Правила понашања у VICT објектима
Обавезна правила понашања на Одсеку Високе школе за информационе и комуникационе технологије док траје опасност од ширења заразне болести COVID-19 прочитајте у прилогу.
Обавештење за студенте о динамици реализације наставе

Поштоване колеге,
Обзиром на тенденцију слабљења деловања вируса Covid19, као и у складу са препорукама МПНТР шаљемо вам обавештење о динамици реализације наставе у предстојећем периоду.
•    Настава на даљину ће се реализовати за све облике наставе до 12. јуна 2020. године због здравствене сигурности запослених и студената.

Online настава у трећем триместру

Pаспоред online наставе можете видети на уобичајеном месту https://www.ict.edu.rs/studiranje/raspored_nastave

Информације о настави преко сервиса за учење на даљину налазе се на https://kursevi.ict.edu.rs/ и https://webdizajn.ict.edu.rs/

 

Респираторна инфекција COVID-a 19 (корона вирус)

Поштовани запослени и студенти,

Обавештавамо Вас о одлуци Министарства просвете, науке и технолошког развоја а у вези појаве респираторне инфекције COVID-a 19 (корона вирус). Апелујемо на Вас да се придржавате датих упутстава из приложеног документа.

Управа Високе ICT школе

Школска слава 2020
У понедељак, 27. јануара, у Високој ИЦТ школи, у свечаној и достојанственој атмосфери, прослављена је школска слава Свети Сава. Захваљујемо се запосленима и драгим гостима који су својим присуством увеличали овај дан.