Округли сто о пословима у гејминг индустрији | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Округли сто о пословима у гејминг индустрији 

У оквиру манифестације “Дигитални новембар”, Амбасада Републике Француске и Француски институт у Србији 5. новембра организују дискусију на тему запошљавања у оквиру домаће гејминг индустрије. У контексту целомесечне манифестације Дигитални новембар у организацији Француског института у Србији, стручњаци из гејминг индустрије из Србије и Француске анализираће овај изазов, истражити начине на које се могу привући надарени инжењери и програмери, причати о томе како да се повећа атрактивност ове области за студенте, и разменити неке од најбољих пракси.

Округли сто под насловом Job opportunities in the gaming industry in Serbia одржаће се у четвртак, 5. новембра са почетком у 10 часова у конференцијској сали хотела Mama Shelter. Програм је намењен како студентима и младим професионалцима који су заинтересовани за каријерни развој у оквиру гејминг индустрије, тако и представницима факултета, школа и других организација које ову тему могу сматрати релевантном.
Више о учесницима и детаљима конференције можете наћи на https://sga.rs/news/okrugli-sto-o-poslovima-u-gejming-industriji/