Хакатон #7 такмичење | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Хакатон #7 такмичење 

Хакатон #7 такмичење
Шести по реду СИЦЕФ (Студентски иновациони центар Електронског факултета) Хакатон биће одржан од 5. до 7. новембра 2021. године на Електронском факултету у Нишу и у Научно-технолошком парку Ниш. У питању је двадесетчетворочасовно такмичење у програмирању, у коме учествује осам тимова од по четири члана. Такмичари се пријављују преко апликације која је објављена на сајту Хакатона, месец дана пре такмичења. Једини услов је да такмичари буду студент или дипломирани студент до 29. године живота.
Тема Хакатон-а биће позната непосредно пред сам почетак такмичења, док су се као теме претходних година нашле апликације као примена у агрокултури и медицини.
Главни организатор Хакатона - СИЦЕФ (Студентски Иновациони центар Електронског факултета у Нишу) је организација која је формирана да би допринела студирању и усавршавању студената техничких факултета и популаризовала струку инжењера. Са истим циљем позивамо све заинтересоване такмичаре да се пријаве до 1. новембра и стекну нова пријатељства, знања и искуства!
Више информација можете наћи у прилогу..