Студенти наше школе освојили треће место у Квизу знања 

Квиз знања

У оквиру едукативног семинара који је организовала Студентска конференција академија и високих школа Србије на Златибору, част да учествују у Квизу знања припала је нашим колегама из Студентског парламента, Дејану Чанчаревићу и Душану Митровићу.

Својим знањем, у јакој конкуренцији од 35 школа, заузели су треће место. Победу је однела Висока техничка школа из Ниша, док је друго место заузела Висока техничка школа из Новог Сада. Такмичење је било по систему елиминације -  више рунди са по 20 питања. Њихово знање је награђено лепим наградама. Овај успех је показaтељ да су студенти Високе ИЦТ  школе, осим што су сјајни у струци, одлични и у општој информисаности.

Драго нам је да амбициозни и перспективни студенти бирају нашу високошколску установу као животни пут. Једно је сигурно – овде неће стати, већ ће наставити да се усавршавају у личном и професионалном смислу, јер само тако ће остварити своје циљеве и оправдати очекивања, а Школа и Студентски парламент ће бити ту да их мотивишу и подрже.