Nelt Grupa | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Nelt Grupa 

Nelt Grupa

Nakon 30 godina razvoja, Nelt Grupa je postala sinonim za uspešan poslovni sistem. Tome su, prvenstveno doprineli zaposleni, ambasadori Neltovih vrednosti, uz poverenje i podršku partnera na svim tržištima na kojima kompanije Nelt Grupe posluju.

Svoje poslovanje Grupa zasniva na principima etičnog, odgovornog i održivog poslovanja, nastojeći da doprinese razvoju lokalne i šire zajednice. Strateški gledano, oslanja se na tri stuba: distribuciju, logistiku i razvoj poslovanja na tržištima Afrike.

Nelt Grupa važi za jedan od najuspešnijih poslovnih sistema Zapadnog Balkana na polju logistike i distribucije robe široke potrošnje, duvanskih, farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda 

Kao internacionalna grupacija zapošljava 4.000 ljudi u 18 kompanija, na 12 tržišta u Evropi i Africi. Lidersko mesto i uspesi postignuti tokom 30 godina poslovanja rezultat su konstantnog ulaganja u unapređenje usluga, primene novih tehnologija, investiranje u edukaciju i razvoj zaposlenih.   

 

Nelt Co

Nelt Co d.o.o. je osnovan 1992. kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Od male veleprodaje Nelt se razvio u vodeću kompaniju u Srbiji na polju distribucije robe široke potrošnje, duvanskih i farmaceutskih proizvoda i pružanja logističkih usluga. Od 2006. sedište kompanije I glavni distributivno-logistički centar se nalazi u Dobanovcima, na prostoru od 60 ha u industrijskoj zoni Beograda.

Pored Beograda, distributivno-logističku mrežu čine regionalni centri Novi Sad, Niš, Kraljevo, filijale u Subotici i Užicu,  cross dockovi u Zrenjaninu, Pančevu, Šapcu, Požarevcu, Valjevu, Boru, Vranju, Užicu, Kragujevcu.  U okviru svojih logističkih kapaciteta Nelt pruža usluge međunarodnog transporta, skladištenja, carinskog posredovanja, dostave, dodatnih usluga prepakivanja, obeležavanja i prilagođavanja pakovanja zahtevima klijenata.