Упис на курсеве Cisco и Mikrotik | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Упис на курсеве Cisco и Mikrotik 

Одсек Висока ICT школа је Cisco академија и Микротик академија. То омогућава полазницима да се припреме за полагање за добро познате индустријске сертификате у области рачунарских мрежа.

Пријава за обуку за стицање CCNA сертификата је у току и траје до 30. септембра. Упутство за пријаву је на линку https://ict.edu.rs/strucni-kursevi/cisco/upis.

У уторак 3. октобра у 17.30 ће бити организован информативни час на коме ће се формирати групе и дефинисати распоред реализације Cisco курса. Настава почиње у понедељак 9. октобра. Погодности које студенти одсека Висока ICT школа имају кроз похађање Cisco академије као и препоруку које предмете студенти III године треба да пријаве, можете наћи на линку https://ict.edu.rs/strucni-kursevi/cisco/pitanja-i-odgovori-faq.

Као Микротик академија, одсек може држати обуку за стицање MTCNA сертификата само студентима одсека Висока ICT школа и студентима АТУСС Београд. Студенти одсека Висока ICT школа ову обуку и полагање за MTCNA сертификат релизују кроз предмет Практикум из рачунарских мрежа 2. Настава се реализује у трећем триместру, а пријава за предмет се обавља путем студентског web сервиса у термину пријаве предмета од 22. до 26. септембра. Остали студенти АТУСС Београд се могу пријавити за ову обуку путем мејла mikrotik@ict.edu.rs до почетка обуке.

За додатне информације за оба курса се сви заинтересовани могу обратити Марији Зајегановић на мејл marija.zajeganovic@ict.edu.rs.

slika1
slika2