Career day 2024 | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Career day 2024 

У сред пролећних нијанси маја, Одсек Висока ICT школа је 09. маја 2024. године традиционално одржала свој Дан каријере, где су наши студенти имали прилику да се, у великом броју, упознају са представницима истакнутих компанија и остваре значајне контакте који ће им помоћи при запошљавању у блиској будућности.

Свака од ових фирми је нудила јединствене увиде и могућности у различитим индустријама, што је од великог значаја за све наше студенте, као младе људе у потрази за послом.

Фирма 30hills је одржала и стручно предавање на коме је говорила о могућностима праксе и запошљавања на ниховој 30hills Академији, а D Express, BexExpress и Pluton Logistics су одржале трибину на којој су са студентима размењивали њихова мишљења и искуства на тему логистике у будућности, интервјуа за посао, позиција на које студенти могу да конкуришу, и многим другим сродним темама.

Након успешно одржаних предавања и дружења са студентима, шефови студијских програма и представници неколико компанија су се окупили за „Округлим столом“. Ту су сумирани позитивни утисци са Дана каријере, а разговарало се и на тему „Пракса и запошљавање: могућности и изазови.“

Велико хвала компанијама BexExpress, Schrack Technik, 30hills, D Express, Levi9, Pluton Logistics, Cycle i Orion на сарадњи и заједничком грађењу успешне будућности ICT студената.

Career day 2024 Career day 2024 Career day 2024 Career day 2024 Career day 2024 Career day 2024 Career day 2024