Посета курирској служби Bexexpress | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Посета курирској служби Bexexpress  

Bexexpress

Студенти и наставници студијског програма Поштанске и банкарске технологије посетили су компанију Bexexpress, домаћу приватну курирску службу са најбржим степеном развоја на Балкану. Њихов пословни резултат – остварени обим пошиљака од десетина хиљада пакета дневно на територији Републике Србије говори о одличној организацији пословних сектора, разгранатој мрежи дистрибутивних центара и пакет шопова, доброј координацији стотина доставних возила и непрекидној имплементацији нових решења.

Студенти су имали ексклузивну могућност и привилегију да обиђу пословне просторије са руководиоцима сектора, некадашњим студентима наше школе - Тамаром Праштало и Маријом Смиљковић и буду упознати са организацијом пословања и технологијом рада.

Извршни директор Зоран Загорац је представио информациони систем компаније и упознао студенте са актуелним трендовима у индустрији, значају курирских служби и указао на важност интеграције теоријског знања и стручне праксе.

Од школске године 2014/15. сарадња са овом компанијом обогаћена је реализацијом стручне праксе за један број студената завршне године основних студија на СП Поштанске и банкарске технологије и СП Саобраћајно инжењерство према потписаном Уговору, а на основу Правилника о студијама Високе ICT школе.

Захваљујемо се запосленима компаније Bexexpress на љубазности и спремности да поделе знање и искуство и надамо се и даљој успешној сарадњи на обострано задовољство!