DExpress Carreer days у Високој ICT школи | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

DExpress Carreer days у Високој ICT школи 

DExpress Carreer days у Високој ICT школи
Као резултат дугогодишње успешне сарадње курирске компаније DExpress и СП Поштанско-логистички системи, у понедељак 8. априла 2019. године одржан је први дан DExpress Carreer days, у Високој ICT школи. 
Циљ овог пројекта јесте да омогући повезивање наших студената са једном од најперспективнијих експрес курирских служби на територији Србије.  Омогућавањем оваквог контакта, компанија може да запосли стручне младе људе према критеријумима које је унапред дефинисала, док велики број квалитетних кандидата добија прилику за праксу или отпочињање каријере.
У оквиру првог дана студенти СП Поштанско-логистички системи и СП Поштанско-банкарске техмнологије,  као и наши гости средњошколци из Средње техничке ПТТ школе имали су прилику да чују предавање “Технологија курирског процеса у компанији DExpress”. Предавање су одржали Никола Ризнић, заменик генералног директора DExpress д.о.о., Ивана Јовановић, менаџер за кључне купце и Јелена Пуношевац, представник продаје за регион Београд, кроз које су све присутне упознали са мисијом, визијом и начином пословања компаније, потребама и будућим активностима, као и информацијама које се тичу стручне праксе, летње праксе и запослења.
Током дана у Школи је био постављен инфо-пулт компаније DExpress на коме су сви заинтересовани могли да оставе свој CV, као и да добију одговоре на додатна питања од Биљане Лазаревић и Катарине Тадић, наших бивших студенткиња, а сада запослених на одговорним местима у компанији DExpress.
Други део DExpress Carreer days  је у среду 10.4.2019. од 10 до 13 часова у просторијама Високе ICT школе. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже.