Bex Career Day у Високој ИЦТ школи | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Bex Career Day у Високој ИЦТ школи 

Bex Career Day у Високој ИЦТ школи

Дугогодишња сарадња са компанијом Bex Express 12.03.2019. имала је један нови облик: Career Day посвећен компанији Bex.  У оквиру овог дана, имали смо више активности, где је за почетак извршни директор Зоран Загорац одржао предавање студентима и ученицима средње ПТТ школе о принципима рада BEX курирске службе, са посебним освртом на технологију курирског процеса у самој компанији. Такође, на предавању је било речи о изазовима са којима се свакодневно суочава пословање, као и о могућностима организовања стручне праксе и запослења ученика средње ПТТ школе и студената наше Високе ИЦТ школе.

Презентацији су поред студената и наставника Високе ИЦТ школе присуствовали ученици и наставници Средње ПТТ школе, као и логистичка подршка из компаније Bex: Горан Сорак – HR менаџер, Тамара Праштало – руководилац сектора рекламација и бивши ученик ових школа, Рената Штековић – key account менаџер и Ивана Поповић – маркетинг менаџер.

Након одржаног занимљивог предавања студенти и ученици су могли да се више информишу о пословању, могућностима запослења и реализације стручне праксе, као и да попуне пријаве за рад у овој компанији. Наставак  Career Day је у четвртак 14.03. у периоду 11-14h у холу Школе.

Захваљујемо се компанији Bex Express на указаној могућности да наши студенти и ученици сазнају више о технологији курирског процеса, као и о условима будућих запослења и наставка стручне каријере у овој компанији.