ФОН Хакатон 2018 

ФОН Хакатон 2018

ФОНИС и Истраживачко – развојни центар Факултета организационих наука у сарадњи са компанијом Телеком Србија организују пети по реду ФОН Хакатон, традиционално такмичење у програмирању за младе. Поред Хакатона и ове године такмичари ће имати могућност да учествују на делу пројекта под називом Tech Challenge, где ће имати прилику да прикажу своју креативност и предложе иновације везане за пословање компаније партнера.
ФОН Хакатон ће се одржати 31. марта и 1. априла у просторијама Истраживачко-развојног центра Факултета организационих наука. Такмичари ће добити шансу да у тимовима од 3 или 4 члана, покажу своје знање, идеје и креативност и да у року од 24 часа реше реалан проблем из области рада над подацима.
Пријаве за Хакатон и Tech Challenge су отворене за све младе од 16 до 26 година из Србије и региона, и трајаће до 12. марта у поноћ. Учесници Хакатона ће бити одабрани на основу попуњене пријаве и теста њихових програмерских вештина, а учесници на делу под називом Tech Challenge само на основу пријаве која се налази на сајту пројекта.
Детаљније информације се могу наћи на линку испод:
http://hakaton.fonis.rs/
Срећно!