Такмичење младих у писању есеја Goi Peace Foundation | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Такмичење младих у писању есеја Goi Peace Foundation 

Јапанска фондација Goi Peace Foundation организује традиционално међународно такмичење младих у писању есеја. Овогодишња тема тамичења је „Моје вредности“. Реч је о такмичењу које представља активност у оквиру УНЕСКО програма Образовање за одрживи развој (ESD for 2030), а подржавају га и Национална комисија Јапана за УНЕСКО, Министарство образовања, културе, спорта, науке и технологије, Савез приватних виших школа Јапана, Управа за образовање метрополе Токија, медијски јавни сервис NНK и медијска организација Никеи.

Право учешћа имају кандидати до 25 година старости у две старосне категорије – деца (до 14 година) и млади (15-25 година). Крајњи рок за слање радова је 15. јун 2022. године.

Детаљније информације доступне су на интернет презентацији www.goipeace.or.jp на којој ће бити објављени и резултати такмичења 31. октобра 2022. године. Прва три награђена добитника биће позвана да учествују на виртуелном сусрету добитника, а дипломе, поклони и награде биће послати у децембру 2022. године.

Више информација можете наћи у документима у прилогу