Позив бившим студентима да се пријаве на http://alumni.ict.edu.rs/ 

Са жељом да обезбедимо трајну везу са нашим бившим студентима, и добијемо повратне информације о оцени ваших компетенција при запошљавању, креирали смо интернет страницу http://alumni.ict.edu.rs

Ова страница је намењена креирању ажурне базе података о нашим бившим студентима. Верујемо да ћете наћи времена да о свим променама личних података и података о вашем новом послу, нове информације поделите са нама и свим својим колегама.

Да би се ово реализовало, потребно је да на http://alumni.ict.edu.rs прво одаберете линк Оставите податке и попуните форму. У форми треба да дефинишете и своју лозинку, која ће вам уз корисничко име које се аутоматски генерише из наше базе података, бити прослеђена на маил. Корисничко име и лозинка биће вам потребни за логовање на сајт Бивши студенти сваки пут када желите да промените своје раније унете личне податке или унесете промене о кретању у служби.

Сви подаци које унесете у форму, биће у редукованом облику приказани у краткој форми на страни Наше колеге. На овај начин и вама ће бити омогућено да се информишете о осталим колегама и њиховим активностима, само уколико сте претходно унели своје корисничко име и лозинку.

Молимо вас да са нама поделите и своје фотографије из студентских дана, како бисмо на страници Споменар овековечили сећање на лепе дане вашег студирања и пријатељства остварена у Школи.

Надамо се да ћете на овај начин допринети развоју студијских програма који ће нашим активним и будућим студентима обезбедити успешан развој каријере и могућности за даље усавршавање!

Уколико будете желели да нам саопштите и нешто што нашом формом није обухваћено, можете то учинити путем е-маила: bivsi.studenti@ict.edu.rs