. | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Студијски програм Поштанско-логистички системи уз медијског партнера Pluton Logistics, у сарадњи са компанијама из области поштанског саобраћаја и логистике, организује први Career Day у просторијама Одсека Висока ICT у среду 15.12.2021. године у периоду од 10 до 14 часова. Због актуелне епидемиолошке ситуације и ограниченог простора, на првом Career Day учествоваће пет компанија: DExpress, Bex, Nelt, DTS (Delta transportni sistem) и Milšped Group.

Сви студенти ће имати прилику да посете штандове компанија, упознају се са њиховим радом, добију информације од значаја и попуне упитнике од стране потенцијалних послодаваца.
Специфичан пословни контекст, иновације и будуће правце развоја, студенти ће моћи да упознају кроз стручна предавања три компаније по следећој сатници:
 
10.30 - 11.00 - Аутоматизација доставне мреже применом пакетомата (Сандра Пиштољевић и Тијана МијаиловићDExpress)
11.30 - 12.00 - Bexexpress - досадашњи развој и планови (Зоран Загорац, Bex)
12.15 - 12.45 - Логистичке услуге (Слађан Благојевић, Nelt)
 
Од 13 часова представници студијског програма Поштанско-логистички системи ће организовати и Округли сто са представницима компанија на тему "Унапређење сарадње образовања и привреде."
Позивамо све заинтересоване студенте да дођу и упознају се са пословањем ових значајних компанија у области поштанско-логистичких система.