Општа обавештења 

Обавештавамо студенте да студентска служба неће радити прву радну суботу 6. маја 2017. године. Наредна субота 13. мај ће бити радна у периоду од 11-14 часова.
У среду, 26.04.2017, у 16:30 часова почиње турнир у шаху. Пријаве ће бити примане на лицу места. Турнир се одржава у сали бр. 10. Позивамо све заинтересоване колеге да се опробају у овој древној вештини.
Школа ће, и ове године, у оквиру промотивних активности, организовати Дан отворених врата у суботу 29.04.2017. године од 11 часова и омогућити будућим студентима да упознају услове студирања и сазнају различите информације о правилима студирања, настави, условима уписа... Позивамо све заинтересоване кандидате да нас посете. Добродошли!
Поштоване колеге, обавештавамо Вас да је од 1.02.2017. расписан конкурс за израду научно-истраживачких радова. Најбољи радови, које ће изабрати наши професори, биће послати на Вишијаду у Бугарску. За више информација : studentski_parlament@ict.edu.rs , у прилогу се налази правилник за израду стручних радова, Вишијада ће се одржати у Бугарском летовалишту Сунчани брег у хотелу Котва датума 15.5.2016 – 19.5.2017.

Од 1.12.2016. године студенти су у обавези да приликом преузимања Уверења о високом образовању поднесу Захтев за издавање дипломе. Захтев се може преузети у студентској служби или са сајта Школе. Уз захтев је потребно приложити и доказ о уплати 5.000,00 динара на име трошкова издавања дипломе

Уплату извршити на текући рачун Високе ICT школе 840-2026666-90 са позивом на број 80 – број индекса.

ВАЖНО: Студенти који су преузели уверење, а нису до 1.12.2016. поднели захтев за израду дипломе убудуће то могу да ураде најкасније месец дана пре званичног термина доделе диплома за текућу школску годину ермине доделе диплома за текућу школску годину благовремено ћемо објавити на сајту Школе).

Свет око вас ужурбано иде напред, да ли успевате да испратите трендове? Конференција Future Is NOW ће се одржати 26. новембра на Економском факултету у Београду, где ће топ менаџмент познатих компанија кроз студије случаја и панел дискусије представити најновије трендове у области маркетинга, HR-а, start up-ова, најновије бизнис моделе и још много тога. Нема разлога да чекамо, будућност је сада. Пријаве су обавезне и број места је ограничен. Пријавите се на: http://future.ekofmedia.com/

За студенте Високе ИЦТ школе објављујемо позив за плаћену стручну праксу у компанији Teletrader. Детаљнија обавештења погледајте у прилозима.
Рок за измирење школарине за студенте који се финансирају из буџета, а који су пријавили више од 60 ЕСПБ бодова је 15.5.2017. године.

Љубазно молимо наше студенте да се придржавају утврђене форме за комуникацију са наставницима путем e-mail-a (правописно исправно, са коришћењем великих и малих слова, са знацима интерпункције, без "ch"=ч, "sh"="ш", "w"=в...).

Студенти се упућују да се наставницима обраћају путем школских е-mail налога. Наставници неће одговарати на е-пошту (e-mail) у којима се студенти нису јасно представили или нису јасно дефинисали проблем или питање упућено наставнику.

Пример:

Поштовани професоре,

Правила коришћења термина консултација дефинисана су у циљу рационалнијег коришћења времена наставника и студената школе.

На сајту и огласној табли школе објављени су термини консултација свих наставника.

Свој долазак на консултације студент најављује наставнику путем e-mailа, најкасније 24 сата пре термина одржавања.

На консултације, по правилу, треба долазити на почетку предвиђеног термина.