Општа обавештења 

Одлуком Министарства просвете студенти који су на Високу ИЦТ школу уписани први пут 2014/15 године, а у трећој години су се финансирали из буџета, могу се уписати у школску 2017/18 годину као буџетскистуденти уз индекс и попуњене обрасце ШВ20.Упис ће се вршити до 25.10.2017. у току радног времена са студентима.

Моле се студенти који су извршили уплату за прву рату школарине због претходног обавештења да дођу у студентску службу и напишу молбу за повраћај новца.

Конкурс за упис на прву годину мастер и специјалистичких студија је отворен од понедељка, 16.10.2017. године. Сви заинтересовани кандидати могу поднети пријаву у Студентској служби Школе сваког радног дана у периоду од 11 до 14 часова. Конкурс траје до попуњавања конкурсних места. Број слободних места на мастер студијама тренутно је 14, а на специјалистичким студијама 35.

Студентима који су уписани школске 2014/15. године, а школске 2016/17. године су се финансирали из буџета одлаже се упис. Уколико Школа буде имала више информација од Министарства Просвете упис ће се вршити у периоду од 16.10. до 20.10. 2017. године.

Све информације благовремено ћемо поставити на сајт Школе.

НАПОМЕНА: Студенти треба обавезно да пријаве предмете путем студентског web сервиса. Пријава траје до 26. септембра (последњег дана пријаве сервис ће бити отворен до 20 часова).

Завод за здравствену заштиту студената обавештава (погледати у прилогу) студенте који се усељавају у студентске домове - бруцошка расподела и студенте који нису обавили систематски преглед у заказаном термину.

Од 1.12.2016. године студенти су у обавези да приликом преузимања Уверења о високом образовању поднесу Захтев за издавање дипломе. Захтев се може преузети у студентској служби или са сајта Школе. Уз захтев је потребно приложити и доказ о уплати 5.000,00 динара на име трошкова издавања дипломе

Уплату извршити на текући рачун Високе ICT школе 840-2026666-90 са позивом на број 80 – број индекса.

ВАЖНО: Студенти који су преузели уверење, а нису до 1.12.2016. поднели захтев за израду дипломе убудуће то могу да ураде најкасније месец дана пре званичног термина доделе диплома за текућу школску годину ермине доделе диплома за текућу школску годину благовремено ћемо објавити на сајту Школе).

За студенте Високе ИЦТ школе објављујемо позив за плаћену стручну праксу у компанији Teletrader. Детаљнија обавештења погледајте у прилозима.

Љубазно молимо наше студенте да се придржавају утврђене форме за комуникацију са наставницима путем e-mail-a (правописно исправно, са коришћењем великих и малих слова, са знацима интерпункције, без "ch"=ч, "sh"="ш", "w"=в...).

Студенти се упућују да се наставницима обраћају путем школских е-mail налога. Наставници неће одговарати на е-пошту (e-mail) у којима се студенти нису јасно представили или нису јасно дефинисали проблем или питање упућено наставнику.

Пример:

Поштовани професоре,