Обавештења о настави 

Лабораторијске вежбе из предмета Електронско банкарство неће бити одржане у четвртак, 19.01.2017. године. Термин надокнаде биће благовремено објављен.
У овој школској години се неће држати лабораторијске вежбе из предмета Практикум из примене рачунара за студијски програм Интернет технологије.
Дошло је до промене распореда наставе на свим студијским програмима друге године и СП Интернет технологије прве године. Распоред предавања и лабораторијских вежби за други семестар може се видети на страници http://www.ict.edu.rs/studiranje/raspored_nastave Због честих ажурирања моле се студенти да редовно прегледају ове распореде.
Поправни лабораторијски колоквијум из предмета Основи ООП биће одржан у суботу, 21.1.2017. године, с почетком у 11 часова. Пријава за колоквијум је обавезна и то на kursevi.ict.edu.rs

Студенти који желе да раде поправни колоквијум из предмета ООП C# 1 треба да пошаљу поруку на адресу marko.dj.spasojevic@ict.edu.rs најкасније до 22. јануара. Наслов (subject) поруке обавезно мора да буде oopcs1k.

Термин одржавања колоквијума ће бити објављен 25. јануара.